'Cruzeiro en Fluminense in de markt voor 'verdwenen' Ajax-flop van 3,5 miljoen'

'Cruzeiro en Fluminense in de markt voor 'verdwenen' Ajax-flop van 3,5 miljoen'

31-12-2018 15:44 Laatste update: 19:26
43

Ajax en Luis Orejuela raken in januari mogelijk van elkaar verlost. Een aantal Braziliaanse journalisten meldt deze week dat de Colombiaanse back in de belangstelling staat van zowel Cruzeiro als Fluminense. 

Zaterdag dook reeds het gerucht op dat Cruzeiro de 23-jarige Orejuela graag wil huren van Ajax. Sportjournalist Joza Novalis meldt nu dat ook Fluminense de naam van de vleugelverdediger op het verlanglijstje heeft staan. 

Wedden

Meer odds

In augustus 2017 kwam Orejuela voor ruim 3,5 miljoen euro over van Deportivo Cali. Een jaar eerder was Mateo Cassierra voor circa 5 miljoen euro gekocht van de Colombiaanse topclub. 

Orejuela slaagde er tot op heden niet in om door te breken in Amsterdam. Wat heet: afgelopen seizoen deed hij 44 minuten mee in de Eredivisie. Namens Jong Ajax mocht de rechtsback zestien keer opdraven. Inmiddels is Orejuela volledig naar de achtergrond verdwenen. Hij speelde dit seizoen geen enkele minuut voor Ajax 1, noch voor Jong Ajax. Voor zover bekend is de Colombiaan, die vastligt tot medio 2022, niet geblesseerd.