El Universal: Transfer Lainez naar Ajax lijkt niet door te gaan

El Universal: Transfer Lainez naar Ajax lijkt niet door te gaan

31-12-2018 18:32 Laatste update: 18:42
74

De transfer van Diego Lainez naar Ajax lijkt niet door te gaan, bericht het Mexicaanse El Universal maandag. Het verschil tussen vraag en aanbod is vooralsnog te groot.

Club América wil volgens El Universal vijftien miljoen dollar (omgerekend ruim dertien miljoen euro), daar waar Ajax slechts tien miljoen dollar geboden heeft (ruim 8,5 miljoen euro). Dat beide partijen nog steeds geen akkoord hebben bereikt over de transfer van de achttienjarige Lainez, is volgens El Universal veelzeggend.

Het is volgens het Mexicaanse medium goed mogelijk dat de transfer er uiteindelijk niet gaat komen. 'En dat allemaal vanwege een verschil van een paar miljoen', licht El Universal toe. Naast Ajax werden de afgelopen dagen ook Olympique Lyon en AS Roma genoemd als mogelijke bestemmingen voor Lainez, maar alleen de Amsterdammers hebben daadwerkelijk een bod uitgebracht. 

El Universal schrijft dat Lainez door veel partijen onder druk wordt gezet, maar met name door zijn familie. Die hopen maar al te graag dat de transfer doorgaat, omdat ze dolgraag in Europa willen wonen.