Klaassen wimpelt Van der Meyde af: 'Hij hield er niet van, zei hij'

Klaassen wimpelt Van der Meyde af: 'Hij hield er niet van, zei hij'

02-01-2019 12:37 Laatste update: 14:20
40

Andy van der Meyde wil in de toekomst de grens over met zijn succesvolle YouTube-show 'Met Andy in de auto'. De voormalig rechtsbuiten van Ajax, Internazionale en Oranje kruipt met zijn kanaal richting de 100.000 kijkers abonnees. 

Achter het stuurt interviewt Van der Meyde bekende gezichten uit de voetballerij. Nóóit vrouwen, valt op. "Die trek ik meteen het bos in...", zegt hij in gesprek met Nieuwe Revu. "Nee, die tijd is echt voorbij. Dat ik nog nooit een voetbalster in de auto heb gehad is puur omdat ik daar nog niet mee bezig ben geweest."

"Ik richt me liever eerst op het buitenland. Zo lijkt het me fantastisch om Mauro Icardi in de auto te krijgen, die Argentijnse spits van Inter. Of anders Radja Nainggolan, zijn Belgische ploeggenoot. Of een andere grote naam, zoals Mesut Özil. Dat zou top zijn." 

Bijna iedereen wil meewerken aan zijn show. Hoe-ie dat voor elkaar krijgt? "Door ze gewoon te bellen. Al vind ik het wel jammer dat niet iedereen wil. Davy Klaassen hield niet zo van interviews geven, zei hij. Al vermoed ik dat hij bang is vanwege de vragen die ik stel. Maar echt, dat is nergens voor nodig. Het zijn gewoon hele leuke gesprekken die ik voer. "

Lees ook: 'In een Ajax-trainingspak gingen we in het centrum aan een shishapijp lurken'