Update: 'Chelsea heeft tot 14 januari om over '20-miljoenclasule' te beslissen'

Update: 'Chelsea heeft tot 14 januari om over '20-miljoenclasule' te beslissen'

Gepubliceerd: donderdag 3 januari 2019 om 20:15do 03-01-2019 om 20:15

Wolverhampton Wanderers hoopt zich deze maand te versterken met Tammy Abraham. Dat melden diverse Britse media. Abraham (21) wordt momenteel door Chelsea verhuurd aan Aston Villa. Daar scoort de jeugdinternational aan de lopende band. 

In twintig wedstrijden in het Championship was Abraham zestien keer trefzeker. De huurling van The Blues heeft een clausule in zijn contract staan die hem de mogelijkheid geeft om deze maand terug te keren naar Londen. Volgens Sky Sports gaat Abraham van die mogelijkheid gebruik maken. Daarna volgt waarschijnlijk snel een miljoenentransfer.

Wolverhampton Wanderers is namelijk bereid om een slordige twintig miljoen euro te betalen voor de jongeling. Bij Chelsea heeft Abraham nog een contract tot medio 2022. Eerder werd hij verhuurd aan Swansea City en Bristol City. 

Afgelopen zomer gaf Wolves al een slordige 90 miljoen euro uit aan elf nieuwe spelers. De promovendus presteert dit seizoen uitstekend. De ploeg van manager Nuno Espírito Santo staat na twintig duels op de achtste plaats.

Update 3/1 20.15: Chelsea heeft nog tot 14 januari om een beslissing te nemen over de toekomst van Abraham, meldt The Telegraph. Volgens een optie in het huurcontract van de spits is die datum de deadline voor een eventuele vervroegde terugkeer naar Chelsea. Aston Villa hoopt dat Abraham het seizoen afmaakt in Birmingham, maar een vertrek naar The Wolves lijkt op dit moment aannemelijker.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws