'Voor de zomerstop heb ik contact gehad met Overmars, maar ik ben nog niet klaar'

'Voor de zomerstop heb ik contact gehad met Overmars, maar ik ben nog niet klaar'

Gepubliceerd: woensdag 2 januari 2019 om 21:18wo 02-01-2019 om 21:18

Laatste update: woensdag 2 januari 2019 om 21:28wo 02-01-2019 om 21:28

Davy Klaassen heeft in het voorjaar van 2018 contact gehad met Ajax-directeur Marc Overmars. Een terugkeer naar Amsterdam was op dat moment geen optie.

Dat onthult Klaassen in gesprek met FOX Sports. "Voor de zomerstop heb ik wel contact gehad met Overmars", aldus de middenvelder. "Maar ik wilde bij Everton blijven en was pas net driekwart jaar weg bij Ajax. Ik had nog niet het gevoel: oké, ik ben klaar. Ik wilde mezelf nog laten zien."

Klaassen maakte een half jaar geleden de overstap van Everton naar Werder Bremen. In Duitsland volgt hij de verrichtingen van Ajax op de voet. "Na de wedstrijd tegen Bayern München waren mijn ploeggenoten wel echt onder de indruk, moet ik zeggen. Daar kijken ze hier natuurlijk naar. Ze vinden Ajax een prima team."

Bij Werder Bremen heeft Klaassen zichzelf teruggevonden. Hij is verzekerd van een basisplaats. Een terugkeer in het Nederlands elftal houdt Klaassen nog niet bezig. "Ik speel weer, dus ik ben een optie. Maar de andere jongens die nu spelen, doen het ook prima. Ik hoor het wel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Was Klaassen basisspeler geweest in dit Ajax?

Ja
54%
Nee
46%
(2356 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws