Chelsea op tien punten van Liverpool, Arnautovic zorgt voor comeback

Chelsea op tien punten van Liverpool, Arnautovic zorgt voor comeback

02-01-2019 22:35
22

Chelsea lijkt de landstitel definitief uit het hoofd te kunnen zetten. De ploeg van manager Maurizio Sarri kwam woensdagavond niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Southampton. West Ham en Brighton & Hove Albion vermaakten wél: 2-2.

Chelsea speelde weinig klaar tegen Premier League-laagvlieger Southampton en suste de supporters op Stamford Bridge langzaam maar zeker in slaap. Ook sterspeler Eden Hazard slaagde er niet in om zijn ploeg bij de hand te nemen. Tot overmaat van ramp viel Willian uit met een blessure. Door het gelijkspel is de achterstand op Liverpool tien punten. De koploper heeft nog een wedstrijd tegoed.

Wedden

Meer odds

West Ham United en Brighton wisten het publiek wél te vermaken. In een tijdsbestek van amper twaalf minuten vielen vier doelpunten. Dale Stephens en Shane Duffy tekenden voor de 0-1 en 0-2 namens Brighton, maar de voorsprong verdween als sneeuw voor de zon door twee treffers van Marko Arnautovic. Davy Pröpper en Jürgen Locadia hadden een basisplaats bij Brighton.

Overige uitslag:
Huddersfield Town - Burnley: 1-2