'FC Groningen is bezig met 'buitenkans' van 'grote buitenlandse club''

'FC Groningen is bezig met 'buitenkans' van 'grote buitenlandse club''

Gepubliceerd: donderdag 3 januari 2019 om 21:54do 03-01-2019 om 21:54

FC Groningen hoopt in deze transferperiode een grote slag te slaan. De club heeft zich deze winter al versterkt met Thomas Bruns, Kaj Sierhuis en en Illias Bel Hassani, maar is bezig met nóg een speler. Die speler moet bij een 'grote buitenlandse club' vandaan komen.

Groningen-watcher Stefan Bleeker van RTV Noord schrijft dat donderdag op Twitter. Het is niet duidelijk om welke speler het gaat en bij welke club hij speelt. 'Volgens Nijland is het een zogenaamde buitenkans. Komende dagen waarschijnlijk meer duidelijkheid', voegt Bleeker toe. 

De spelers die deze winter al naar Groningen kwamen, zijn allemaal op huurbasis gecontracteerd. Bruns en Bel Hassani blijven tot het einde van het seizoen, maar Sierhuis blijft een jaar langer. 

Groningen wil er in de tweede seizoenshelft alles aan doen om van de onderste plekken weg te komen. De club begon onder trainer Danny Buijs dramatisch aan het nieuwe jaar, maar herpakte zich daarna knap. De club staat nu op de vijftiende plek en heeft na zeventien wedstrijden evenveel punten.

Poll

Gaat Groningen zich handhaven?

(3815 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws