Update: 'Stapje terug lonkt voor Fosu-Mensah, Aston Villa geïnteresseerd'

Update: 'Stapje terug lonkt voor Fosu-Mensah, Aston Villa geïnteresseerd'

05-01-2019 14:28 Laatste update: 14:25
40

Fulham overweegt om Timothy Fosu-Mensah eerder dan gepland terug te sturen naar Manchester United, meldt The Daily Mail. De in Amsterdam geboren verdediger is er tijdens de eerste seizoenshelft niet in geslaagd om een vaste basisplek te veroveren.

De huidige nummer 19 van de Premier League jaagt op winterse versterkingen en wil Gary Cahill op huurbasis overnemen van Chelsea. Fulham mag volgens de regels van de FA echter niet meer dan twee spelers tegelijk huren van andere Premier League-clubs. Op dit moment zitten The Cottagers al aan dat maximum met Fosu-Mensah en Arsenal-huurling Calum Chambers. De club overweegt dan ook om de Oranje-international terug te sturen om zo ruimte te maken voor Cahill.

Fosu-Mensah speelde dit seizoen negen officiële wedstrijden voor Fulham, hoofdzakelijk aan het begin van het seizoen. Op Nieuwjaarsdag mocht hij weer eens een half uur meespelen tegen Arsenal. Zijn contract bij Manchester United, dat de verdediger vorig seizoen al verhuurde aan Crystal Palace, loopt nog door tot medio 2020.

Update 5/1, 14.28: Aston Villa wordt mogelijk de nieuwe werkgever van Fosu-Mensah, bericht The Daily Mail. De huidige nummer tien van het Championship wil zich deze winter nog versterken met een verdediger en Fosu-Mensah is één van de serieuze opties voor The Villains.