Van La Parra: 'Waarom is een groot vraagteken, kwam echt als een verrassing'

Van La Parra: 'Waarom is een groot vraagteken, kwam echt als een verrassing'

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 11:54vr 04-01-2019 om 11:54

Rajiv van La Parra maakte op de laatste dag van 2018 de overstap van Huddersfield Town naar Middlesbrough. Bij de Championship-club, die hem tot het einde van het seizoen huurt, hoopt hij weer aan spelen toe te komen.

"Ik wil weer graag wekelijks op het veld staan. Speelminuten opdoen. Dat vind ik nu het belangrijkst", vertelt Van La Parra aan ELF Voetbal. De aanvaller speelde vorig seizoen 33 wedstrijden in de Premier League, maar na een goede seizoenstart viel hij plotseling buiten de boot. "Het waarom vormt voor mij een groot vraagteken. Het kwam echt als een verrassing."

Met Middlesbrough komt Van La Parra terecht bij de nummer vijf van het Championship. "Ze deden er alles voor om me binnen te halen. Ik kreeg daar direct een goed gevoel bij. Ik wilde ook graag in Engeland blijven. Vanuit de Premier League heb ik niets gehoord. Maar ik vind het eigenlijk wel leuk om weer voor de prijzen te strijden." Het doel is duidelijk. "Terugkeren in de Premier League."

Na dit seizoen keert Van La Parra in principe terug naar Huddersfield. "We hebben geen optie tot koop afgesproken. Helaas kon ik niet meer persoonlijk tijdelijk afscheid nemen van de jongens. Maar we hebben bij Huddersfield met de spelers een groepsapp. Daarin heb ik iedereen succes gewenst en kreeg ik leuke reacties. Alleen Terence (Kongolo, red.) spreek ik nog dagelijks. Hij speelt nu wekelijks."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws