Update: 'Smeets lijkt transfer naar Sparta uit hoofd te moeten zetten'

Update: 'Smeets lijkt transfer naar Sparta uit hoofd te moeten zetten'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 16:20ma 07-01-2019 om 16:20

Laatste update: maandag 7 januari 2019 om 18:23ma 07-01-2019 om 18:23

Sparta wil de titelrace in de Keuken Kampioen Divsie vervolgen met Bryan Smeets in de gelederen, meldt De Limburger zaterdagochtend. De 26-jarige Maastrichtenaar speelt sinds een half jaar bij TOP Oss en is één van de drijvende krachten bij de verrassend goed presterende Brabanders.

Smeets, dit seizoen goed voor zes goals en zes assists, zelf lijkt een verhuizing naar Het Kasteel wel te zien zitten. De aanvallende middenvelder zal echter moeten wachten op een akkoord tussen Sparta en TOP Oss, waar hij nog tot het einde van het seizoen onder contract staat.

Smeets schoot zichzelf op 8 mei 2016 de voetbalgeschiedenisboeken in door namens De Graafschap te scoren tegen Ajax: de wedstrijd op De Vijverberg eindigde hierdoor in 1-1 en de Amsterdammers grepen naast het landskampioenschap. Nadat Smeets alsnog degradeerde met de Superboeren, speelde hij nog een half seizoen voor SC Cambuur.

Update 16:18 uur: Het lijkt er niet op dat Bryan Smeets de overstap zal maken van TOP Oss naar Sparta. Volgens technisch directeur Henk van Stee komen de Rotterdammers er niet uit met Top Oss, al houdt hij wel een slag om de arm. "Zoals het er nu voorstaat, gaat Smeets niet naar Sparta komen. Wie weet kan dat nog komen, de komende weken", stelt hij tegenover RTV Rijnmond.

Poll

Zie jij Smeets graag terugkeren in de Eredivisie?

(2022 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws