Update: Ook The Guardian brengt Suárez-nieuws: 23 miljoen euro

Update: Ook The Guardian brengt Suárez-nieuws: 23 miljoen euro

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 13:03za 05-01-2019 om 13:03

Volgens geruchten uit Spanje en Italië is Denis Suárez op weg naar de Premier League. De middenvelder van FC Barcelona is overbodig in Catalonië en lijkt naar Arsenal te vertrekken.

Dat melden Sport, Gianluca Di Marzio en Sky Sport Italia. Naast Arsenal zijn ook AS Roma en AC Milan geïnteresseerd, maar de twee Italiaanse clubs lijken dus mis te grijpen. In Engeland zijn West Ham United, Watford en Everton naast Arsenal geïnteresseerd. Volgens alle media hebben de Londenaren de beste papieren. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de deal rondkomt, al ligt er nog geen definitief akkoord op tafel.

Suárez komt onder Barcelona-trainer Ernesto Valverde niet in het stuk voor. De club heeft de Spanjaard toestemming gegeven om een transfer te maken als een club bereid is aan de voorwaarden van Barcelona te voldoen. Dat lijkt geen probleem voor Arsenal. Het is niet duidelijk wat Suárez op moet brengen. De middenvelder heeft meerdere aanbiedingen uit Engeland, maar het is volgens de berichten zeker dat Arsenal zijn nieuwe bestemming lijkt te worden.

Suárez kwam dit seizoen pas zes keer in actie voor Barcelona. Bij Arsenal zou hij herenigd worden met Unai Emery, met wie hij eerder succesvol samenwerkte bij Sevilla. 

Update 13:03 uur: Ook de Engelse krant The Guardian schrijft dat Arsenal belangstelling heeft voor Suárez. De Spanjaard kost naar verluidt 23 miljoen euro. Arsenal hoopt Suárez in de winterse transferperiode te kunnen verwelkomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede stap voor Suárez?

Ja
89%
Nee
11%
(1153 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws