Boete voor Ribéry: Fransman volledig door het lint na kritiek op 'gouden steak'

Boete voor Ribéry: Fransman volledig door het lint na kritiek op 'gouden steak'

06-01-2019 12:12 Laatste update: 12:14
88

Bayern München heeft Franck Ribéry een boete opgelegd naar aanleiding van de enorme woede-uitbarsting van de Fransman op sociale media. Hij ging door het lint na de forse kritiek die hij kreeg vanwege een bezoek aan Salt Bae.

De beroemde Turkse kok besprenkelde een steak speciaal voor de 35-jarige aanvaller met korrels 24 karaats goud. 'Geen betere manier om het jaar te starten dan met een snufje zout en een bezoek aan mijn Turkse vriend', zo liet Ribéry weten. Hij kreeg daarop de nodige verwensingen naar het hoofd, die naar eigen zeggen ook zijn familie troffen. Dat schoot hem in het verkeerde keelgat.

'Laat ik beginnen met een boodschap aan de jaloerse mensen en de haters, die ongetwijfeld door een gescheurd condoom op de wereld zijn gekomen: f*ck jullie moeders, jullie grootmoeders en jullie hele familie. Ik ben jullie niks verschuldigd', zo trok Ribéry fel van leer. Hij haalde ook uit naar 'alle pseudo-journalisten', die nooit melden dat hij regelmatig geld doneert aan goede doelen.

Bayern is niet blij met de uitbarsting van Ribéry. "Franck kwam op voor zijn familie, daarin verdedig ik hem. Maar helaas heeft hij woorden gebruikt die wij als Bayern München zijnde niet accepteren en die Franck als rolmodel nooit kan gebruiken", stelt technisch directeur Hasan Salihamidzic. "Ik heb lang met Franck gesproken en hem verteld dat hij een stevige boete krijgt. Dat accepteerde hij."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No better way to start the year than with a dash of salt and a visit to my Turkish brother 🇹🇷👌🏼 #SaltBae #fr7👑 #ELHAMDOULILLAH🤲🏽♥️ @nusr_et

Een bericht gedeeld door Franck Ribéry (@franckribery7) op