'Niet geld, maar het leven dat ik heb en de waardering bij PSV tellen voor mij'

'Niet geld, maar het leven dat ik heb en de waardering bij PSV tellen voor mij'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 06:42ma 07-01-2019 om 06:42

Jeroen Zoet stond afgelopen zomer in de belangstelling van diverse grote clubs, maar de doelman besloot PSV trouw te blijven. In het buitenland kreeg de Oranje-international geen garantie op speeltijd en een rol als tweede keeper ziet hij niet zitten.

"Ik ben gewoon iemand die altijd wil spelen", zegt Zoet tegen Voetbal International. "Ik word niet gelukkig op de bank. Het is heel makkelijk te zeggen dat het buitenland beter en mooier is, maar ik heb een fantastisch leven in Eindhoven. Ik keep alles, we zijn een paar keer kampioen geworden, we spelen in de Champions League en privé gaat het ook allemaal goed."

"Dat zijn dingen die voor mij belangrijk zijn", vervolgt de 28-jarige Zoet. "Niet geld, maar het leven dat ik heb en de waardering die ik krijg bij PSV tellen voor mij. Het voelt goed. Ik weet inmiddels ook wel dat ik niet bij Paris Saint-Germain of zo ga keepen, maar dat is als ik wat ouder ben als tweede doelman wellicht nog wel een optie. Maar nu nog niet, ik heb nog een tweejarig contract bij PSV en voorlopig wil ik alles keepen."

Poll

Is Zoet toe aan een stap hogerop?

(3791 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws