'Van Aken laatste versterking PEC; komst Reijnen van de baan door keuze Stam'

'Van Aken laatste versterking PEC; komst Reijnen van de baan door keuze Stam'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 07:27ma 07-01-2019 om 07:27

Joost van Aken moet na Pelle Clement en Lennart Thy de derde en laatste winterse versterking worden voor PEC Zwolle. De 24-jarige linksbenige verdediger kwam dit seizoen pas twee keer in actie voor Sheffield Wednesday in het Championship.

Volgens De Telegraaf hoopt PEC Van Aken op huurbasis over te nemen. De Stentor stelt dat de Overijsselse club de oud-speler van sc Heerenveen transfervrij wil inlijven, zodra zijn contract is ontbonden in Engeland. Het is wel afwachten wat de plannen van de nieuwe Sheffield Wednesday-manager, Steve Bruce, met Van Aken zijn.

Tegenover de beoogde komst van Van Aken staat het vertrek van huurling Alessandro Tripaldelli, terwijl ook reservespits Scamacca snel zal terugkeren naar Sassuolo. Jaap Stam heeft hen niet nodig. De nieuwe PEC-trainer heeft wél vertrouwen in Darryl Lachman. De voormalige banneling leek onder John van 't Schip nog op weg naar de uitgang in januari.

Reijnen
Nu Lachman door Stam in genade is aangenomen, is de komst van Etiënne Reijnen van de baan, zo meldt De Stentor. Volgens de regionale krant zijn gesprekken met de mandekker van Maccabi Haifa afgebroken. Ook de naam van Eric Botteghin viel even in de wandelgangen, maar zijn komst werd al snel ontzenuwd.

Poll

Denk jij dat Jaap Stam PEC zal behoeden voor degradatie?

(7378 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws