Spierings (22) heeft nieuwe club in Nederland: Een echte kwaliteitsimpuls

Spierings (22) heeft nieuwe club in Nederland: "Een echte kwaliteitsimpuls"

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 10:27ma 07-01-2019 om 10:27

Stijn Spierings heeft in RKC Waalwijk een nieuwe club gevonden. De Keuken Kampioen Divisie-club maakt maandag bekend dat de middenvelder een contract voor anderhalf jaar heeft getekend in Waalwijk.

Spierings komt bij Sparta vandaan, waar hij beschikte over een aflopend contract. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij dat hij Spierings (22) heeft kunnen vastleggen. "Met de komst van Stijn voorzien we de selectie van een kwaliteitsimpuls", vertelt hij op de clubsite van RKC.

"Hij is een intelligente, technisch begaafde speler, die voor zijn leeftijd al veel wedstrijden heeft gespeeld in zowel de Eerste Divisie als Eredivisie. Stijn heeft de eigenschappen om een dragende kracht in het elftal te worden en niet alleen zichzelf, maar ook zijn medespelers beter te laten voetballen."

Spierings werd opgeleid door AZ. Twee jaar na zijn debuut in 2015 verhuurde de Alkmaarse club hem aan Sparta, dat hem vervolgens definitief overnam. Met Sparta degradeerde Spierings vorig seizoen naar de Keuken Kampioen Divisie.

Poll

Is Spierings een versterking voor RKC?

(438 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws