Zaakwaarnemer Tagliafico: 'Nico denkt er niet over na weg te gaan uit Nederland'

Zaakwaarnemer Tagliafico: 'Nico denkt er niet over na weg te gaan uit Nederland'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 15:45ma 07-01-2019 om 15:45

Laatste update: maandag 7 januari 2019 om 15:51ma 07-01-2019 om 15:51

Nicolas Tagliafico is niet bezig met een vertrek bij Ajax. Volgens zijn zaakwaarnemer Claudio Jara voelt de Argentijn zich goed in Amsterdam.

"Hij doet het uitstekend bij Ajax en denkt er niet over na om weg te gaan uit Nederland", aldus Jara tegenover Arena Napoli. Het medium vroeg Jara naar de vermeende interesse van Napoli in de linksback. "Ik heb nog nooit iets gehoord van Napoli over Tagliafico. Ik heb er dan ook niets over te melden", is hij duidelijk. "In het verleden is er interesse geweest uit Engeland, maar over Napoli weet ik niets."

Dat neemt niet weg dat Napoli in de toekomst wel een optie zou kunnen zijn voor de Argentijns international. "Het is een geweldige club en de club van de beste speler uit de geschiedenis: Diego Armando Maradona. (...) Napoli is een beetje 'het tweede team' van alle Argentijnen, die zijn altijd op de hoogte van alles rond Napoli."

Volgens Jara zal zijn cliënt in de toekomst dan ook een goede optie zijn voor Napoli. "Hij is jong en wordt een speler van wereldklasse. Voor Napoli zou het echt een goede koop zijn", meent hij. Vooralsnog is van een vertrek echter geen sprake. "Hij past zich maand na maand beter aan bij Ajax en denkt nergens anders aan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Tagliafico na dit seizoen onhoudbaar voor Ajax?

Ja
58%
Nee
42%
(7072 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws