Uitgaande transfer Heracles niet uitgesloten: 'Dan valt er altijd te praten'

Uitgaande transfer Heracles niet uitgesloten: 'Dan valt er altijd te praten'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 17:53ma 07-01-2019 om 17:53

Heracles Almelo wil de selectie het liefst bij elkaar houden, maar sluit het vertrek van sterkhouders niet helemaal uit. Geïnteresseerde clubs moeten dan wel diep in de buidel tasten.

Volgens technisch manager Mark-Jan Fledderus is het wat Heracles Almelo betreft vooralsnog rustig op de transfermarkt. Ook Brandley Kuwas en Krisotffer Peterson, die het meest in verband worden gebracht met een vertrek uit Almelo, meldden zich maandagmorgen op de training.

Toch wordt een uitgaande transfer niet helemaal uitgesloten. "Sportief gezien, willen we deze groep het liefst bij elkaar houden", legt Fledderus uit aan Tubantia. "We hebben nog een kans om de play-offs te halen. Maar we hebben ook met de wensen van spelers te maken en als er een juist bedrag op tafel komt, valt er altijd te praten."

Ook trainer Frank Wormuth hoopt dat zijn selectie onveranderd aan de tweede seizoenshelft kan beginnen. Wat hem betreft zouden er na de eerste speelronde dan ook geen transfers meer plaats moeten vinden. "Eigenlijk zou dan de transfermarkt in Nederland op slot moeten. Geen aankopen meer en geen vertrekkers. Als we beginnen, zouden de teams compleet moeten zijn en dan ‘geht’s los’."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Kuwas toe aan een nieuwe club?

(884 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws