Roda JC laat 'interview' met Van Veldhoven verwijderen: 'Vind dit zeer storend'

Roda JC laat 'interview' met Van Veldhoven verwijderen: 'Vind dit zeer storend'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 19:40ma 07-01-2019 om 19:40

Laatste update: maandag 7 januari 2019 om 19:45ma 07-01-2019 om 19:45

Roda JC heeft een interview met algemeen directeur Harm van Veldhoven van het lokale platform ZO-NWS laten verwijderen. Hierin waren citaten van Van Veldhoven te lezen, waar de club zich niet in kon vinden.

De 56-jarige Belg liet zich uit over clubeigenaar Aleksei Korotaev, maar was niet gelukkig met de manier waarop zijn uitspraken zaterdag in de media verschenen. De Zwitsers-Russische zakenman stapte in het voorjaar van 2017 in bij Roda JC, maar zit sindsdien in allerlei juridische processen in Dubai verwikkeld. Van Veldhoven zou hebben laten weten dat hij 'helemaal niks kan met de situatie', die hij als 'sprookjesverhaal' afdeed. "Ik heb Aleksei Korotaev nog nooit in levende lijve gezien, terwijl ik toch echt de directeur ben", werd hij geciteerd.

De directeur was op zijn zachtst gezegd not amused over het inmiddels verwijderde nieuwsbericht. "Ik heb op geen enkele manier zo'n interview gegeven. Ik vind het dan ook zeer storend", liet de geïrriteerde Van Veldhoven weten aan 1Limburg. "Iemand kan altijd van de uitspraken van een ander zijn verhaal maken. Ik hoef mij hier eigenlijk ook niet voor te verontschuldigen."

Of Korotaev ooit nog terugkeert in Kerkade, kon de Belg echter niet zeggen. "Elke dag zijn er ontwikkelingen, daar kan ik nu niet dieper op ingaan", hield hij zich op de vlakte. "Aleksei is altijd welkom hier en daar hebben wij afspraken over."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws