Optimistische PSV-huurling: Ik denk dat ik nog wel omhoog kan

Optimistische PSV-huurling: "Ik denk dat ik nog wel omhoog kan"

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 22:26ma 07-01-2019 om 22:26

Hidde Jurjus denkt niet dat De Graafschap zijn plafond is en mikt op een hoger niveau. Ondertussen moet de PSV-huurling er alles aan doen om zijn plekje in het Doetinchemse doel niet kwijt te raken.

"Ik had bij De Graafschap een van m'n beste jaren tot nu toe. Daarna heb ik bij PSV en Roda JC een goed jaar gehad. Hier is het nu wat lastiger", vertelt Jurjus aan Regio8. "Dat zal er ook wel bij horen. Ik moet uit gaan vechten of ik nog een stap omhoog kan of dat dit het is. Daar ben ik hard mee bezig. Ik denk dat ik nog wel omhoog kan."

Jurjus zit met De Graafschap in de hoek waar de klappen vallen en maakt meer foutjes dan hij van zichzelf gewend is. "Soms zit je in een situatie dat het even niet goed valt. Ik heb de meeste reddingen in de competitie, dus dan heb je er ook wel wat uitgehouden."

"Het kantelpunt was Fortuna, waar ik een penalty stopte en het team redde, maar vervolgens een fout maakte, waardoor we verloren. Het is soms ook zo dat dingen niet goed vallen. Ik weet dat van mezelf, maar de meeste mensen zien dat soort dingen niet. Ik ga gewoon lekker door."

Poll

Kan Jurjus een stap hogerop?

(738 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws