Mijn schoenen stonden onder de stoel van Robben. Ik durfde ze niet te pakken

"Mijn schoenen stonden onder de stoel van Robben. Ik durfde ze niet te pakken"

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 07:11di 08-01-2019 om 07:11

Laatste update: dinsdag 8 januari 2019 om 07:22di 08-01-2019 om 07:22

De PSV-selectie werd maandag verrast door hoog bezoek tijdens het trainingskamp in Doha. Wesley Sneijder, Arjen Robben én Nigel de Jong kwam een kijkje nemen bij het trainingsveld.

De voormalig Oranje-internationals zijn oude bekenden van trainer Mark van Bommel en assistent Bert van Marwijk: het vijftal haalde in 2010 de WK-finale met het Nederlands elftal. Aanvoerder Luuk de Jong is momenteel de enige PSV-speler die met Oranje een eindtoernooi heeft meegemaakt, maar besloot zijn oud-teamgenoten niet lastig te vallen. "Dan had je ook meteen een reünie van het EK 2012 gehad. Maar: niet gedaan, natuurlijk", knipoogt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Donyell Malen was tien jaar oud toen Sneijder, Robben, De Jong, Van Bommel en Van Marwijk het in Johannesburg opnamen tegen Spanje. De vleugelaanvaller is nog steeds onder de indruk van zijn oude idolen, blijkt na afloop van de PSV-training. "Mijn schoenen stonden onder de stoel van Robben. Ik durfde ze niet te pakken, zolang hij in gesprek was. Je denkt toch: poeh, daar zit nogal wat, samen op het bankie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws