Update: 'Boca Juniors accepteert bod, Fabregas-carrousel mogelijk in beweging'

Update: 'Boca Juniors accepteert bod, Fabregas-carrousel mogelijk in beweging'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 14:12di 08-01-2019 om 14:12

Cesc Fabregas lijkt zo goed als zeker te vertrekken naar AS Monaco. De Chelsea-middenvelder zou een contract van drie jaar hebben geaccepteerd, waardoor hij na dit seizoen aan kan sluiten bij de Monegasken.

Dat meldt Sky Sports. Toch lijkt er ook een serieuze mogelijkheid dat Fabregas al deze transferperiode naar AS Monaco vertrekt. Dan moet Chelsea er eerst wel in slagen een vervanger te contracteren. Monaco-coach Thierry Henry bevestigde al dat hij regelmatig contact heeft met Fabregas, waarmee hij nog samenspeelde bij Arsenal, maar hij wilde nog niet bevestigen dat de deal rond is.

Chelsea lijkt in te zetten op de komst van Cagliari-middenvelder Nicolò Barella en Leandro Paredes, die op dit moment nog bij Zenit Sint-Petersburg onder contract staat. Er wordt verwacht dat er een dezer dagen een deal kan worden gesloten met één van de spelers. Cagliari wenst ruim 50 miljoen euro te ontvangen voor Barella.

Update 14.12: De transfercarrousel zou wel eens snel in beweging kunnen komen, meldt The Evening Standard dinsdagmiddag. Naar verluidt heeft Boca Juniors een bod van Cagliari op de Uruguayaanse middenvelder Nahitan Nadez geaccepteerd. Nandez zou dan op Sardinië de opvolger moeten worden van Barella, die op zijn beurt Fabregas moet doen vergeten bij Chelsea.

Poll

Doet Chelsea er goed aan Fabregas van de hand te doen?

(662 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws