Bruins heeft wel oren naar lucratief avontuur: 'Als jij contact hebt of weet...'

Bruins heeft wel oren naar lucratief avontuur: 'Als jij contact hebt of weet...'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 17:06di 08-01-2019 om 17:06

Luigi Bruins is ondanks een aflopend contact van plan om bij Excelsior te blijven. De middenvelder geeft toe wel open te staan voor een lucratief avontuur in het buitenland.

"De intentie is gewoon om te blijven. Ik heb mijn kinderen, vrouw en familie in Rotterdam", vertelt de 31-jarige Bruins voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik ben natuurlijk ook al redelijk op leeftijd. Dus wat mij betreft is er geen noodzaak om een stap te maken. De intentie is gewoon om te blijven, maar we zullen er wel uit moeten komen."

Eerder speelde Bruins in het buitenland voor Red Bull Salzburg en OGC Nice. Echt happig op een nieuw buitenlands avontuur is Bruins dus niet. Mocht hij echter ergens in het buitenland veel geld kunnen opstrijken, is Bruins bereid te luisteren. "Als jij een contact hebt of weet, dan kunnen we er samen heen", zegt hij met een glimlach.

"Maar natuurlijk, zulke kansen laat je niet lopen", vervolgt hij. "Dat lijkt me duidelijk. Het plaatje moet dan wel kloppen. Mocht er zo'n buitenkans komen, ga je wel luisteren. Misschien doe je het wel."

Poll

Moet Bruins bij Excelsior blijven?

(647 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws