'Cassierra gaat niet voor kans bij Ajax en vertrekt naar het buitenland'

'Cassierra gaat niet voor kans bij Ajax en vertrekt naar het buitenland'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 19:55di 08-01-2019 om 19:55

Mateo Cassierra maakt zich op voor een vertrek naar het buitenland. De Colombiaanse spits keerde onlangs terug van een mislukte verhuurperiode bij FC Groningen, maar lijkt in Amsterdam niet voor zijn kans te kunnen gaan.

Voetbal International meldt dinsdagavond dat Cassierra waarschijnlijk naar het buitenland vertrekt. 'Cassierra is de volgende die zich kan opmaken voor een (tijdelijk) vertrek bij Ajax', schrijft VI.

'De 21-jarige aanvaller keerde na een teleurstellend half jaar bij FC Groningen terug in Amsterdam, waar hij weinig zicht had op speeltijd. De Colombiaan staat aan de vooravond van een voorlopig afscheid.' Naar welke club Cassierra vertrekt is niet duidelijk, maar het is wel zo goed als zeker dat de Colombiaan niet nog eens binnen de Eredivisie verkast.

Cassierra werd in 2016 samen met Davinson Sánchez gekocht door Ajax. Sánchez slaagde en vertrok een jaar later voor ruim veertig miljoen euro naar Tottenham Hotspur, maar Cassierra kon zijn weg nooit vinden in Amsterdam. Ook in Groningen lukte hem dat niet. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws