Sánchez geeft De Jong en De Ligt positief advies: 'Wereld ligt aan hun voeten'

Sánchez geeft De Jong en De Ligt positief advies: 'Wereld ligt aan hun voeten'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 11:57wo 09-01-2019 om 11:57

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 12:27wo 09-01-2019 om 12:27

In de ogen van Tottenham Hotspur-verdediger Davinson Sánchez zijn voormalig teamgenoten Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt klaar voor de stap naar een grote club. Hij ziet de twee best bij FC Barcelona aan de slag gaan.

Volgens Sánchez moet een overstap naar de Europese top niet worden onderschat. "Je verandert van een omgeving waar je onmisbaar bent en elke wedstrijd negentig minuten kunt spelen, naar een plek waar je moet concurreren met de beste spelers ter wereld", aldus de Colombiaan in gesprek met La Vanguardia.

Toch voorspelt Sánchez dat De Jong en De Ligt best kunnen slagen in de top. Hij geeft dan ook een positief advies voor de overstap naar FC Barcelona. "Met de kwaliteiten die ze hebben, kunnen ze rustig die stap maken, vertrouwen winnen en ook daar belangrijk worden."

"Ajax heeft hen de filosofie gegeven waar ze nu om bekend staan", vervolgt Sánchez. "Ze doen het heel goed in de Champions League. Het belangrijkste is hoe graag ze willen. De wereld ligt aan hun voeten en ze kunnen met iedereen concurreren. Hen wacht een veelbelovende toekomst", sluit de Colombiaan af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws