Update: Fortuna Sittard-aanvoerder ziet vrees uitkomen met zware knieblessure

Update: Fortuna Sittard-aanvoerder ziet vrees uitkomen met zware knieblessure

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 16:25vr 11-01-2019 om 16:25

Fortuna Sittard-aanvoerder Wessel Dammers is donderdagmidag zwaar geblesseerd geraakt. De centrale verdediger schreeuwde het minutenlang uit van de pijn.

Dat meldt De Limburger. Fotuna Sittard speelde donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen RC Genk. Dammers begon in de basis, maar moest het veld zwaar geblesseerd verlaten. Dammers schreeuwde het 'minutenlang uit van de pijn' nadat zijn voet leek te blijven staan.

Wat er precies aan de hand is, is nog onduidelijk, maar volgens het medium lijkt het einde seizoen. 'Dammers werd uiteindelijk huilend naar binnen gedragen', schrijft De Limburger. Even daarvoor viel ook Lisandro Semedo uit. Zijn kwetsuur zag er op het eerste oog een stuk minder ernstig uit.

Dammers is aanvoerder en een vaste waarde van het gepromoveerde Fortuna Sittard. De 23-jarige centrale verdediger speelde tot nu toe alle wedstrijden bij de Limburgers en was eenmaal trefzeker.

Update 16.25: Het trainingskamp van Fortuna Sittard in Spanje is voor Wessel Dammers geëindigd in een nachtmerrie. De verdediger heeft de voorste kruisband in zijn rechterbeen volledig afgescheurd. Dat bleek vrijdag uit een MRI-scan in het ziekenhuis van Echt. Door de zware knieblessure staat Dammers zeker zes tot negen maanden buitenspel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws