Emery wekt verbazing in Engeland: Arsenal kan geen spelers kopen, alleen huren

Emery wekt verbazing in Engeland: "Arsenal kan geen spelers kopen, alleen huren"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 16:42do 10-01-2019 om 16:42

Arsenal kan in de winterse transferperiode geen spelers kopen. Dat laat Unai Emery weten. De Arsenal-manager krijgt hooguit een paar huurlingen tot zijn beschikking.

Emery hoopte een centrale verdediger en vleugelaanvaller te mogen verwelkomen, maar Arsenal gaat in januari géén geld uitgeven aan nieuwe spelers. De Londense grootmacht kampt met financiële tekorten door de enorme salarishuishouding en transfersommen die de laatste twaalf maanden zijn betaald.

"We kunnen geen spelers kopen, alleen huren", aldus Emery, geciteerd door The Telegraph. Arsenal hoopt onder meer Denis Suarez te huren van FC Barcelona. "Ik weet niet wat de stand van zaken nu is. De club is bezig om uit te zoeken welke spelers ons in de tweede seizoenshelft kunnen helpen."

De uitspraken van Emery leiden tot onbegrip bij de achterban van Arsenal. The Gunners staan bekend als één van de gezondste clubs in de Premier League, maar zitten al jaren op de centen. De vorig jaar vertrokken Arsène Wenger kreeg om die reden veel kritiek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws