Mourinho: 'Als een professional een terugkeer wordt aangeboden is dat een eer'

Mourinho: 'Als een professional een terugkeer wordt aangeboden is dat een eer'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 19:24do 10-01-2019 om 19:24

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 19:29do 10-01-2019 om 19:29

José Mourinho wil niet te veel zeggen over een eventuele terugkeer bij Real Madrid. De Portugese manager werd in december ontslagen bij Manchester United en sindsdien gonst het van de geruchten over een comeback van Mourinho bij De Koninklijke.

Santiago Solari, de huidige trainer van Real Madrid, heeft de ploeg nog niet op de rit gekregen en dus blijft de naam van Mourinho rondzingen in Santiago Bernabeu. "Dat zijn gewoon dingen die men zegt", reageert Mourinho, opgetekend door AS. "Als een speler of manager terugkeert is het omdat ze het eerder goed gedaan hebben."

"Dat gevoel had ik toen ik bij Chelsea terugkwam", vervolgt de Portugees. "Als een professional terugkeert of een terugkeer wordt aangeboden, dan is dat een hele eer. Het is geen blinde gok, omdat de club een speler of trainer wil halen die ze al kennen en die er al geweest is. Als ze het aanbieden is dat omdat ze de waarde van die persoon kennen."

Mourinho heeft in ieder geval geen trek in een dienstverband in Portugal. "Ik heb geen intentie om daar te werken. Het gaat prima zoals het vandaag de dag met me gaat en Benfica is dus geen optie voor mij."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws