Mundo Deportivo: Transfer van De Ligt naar FC Barcelona gaat definitief niet door

Mundo Deportivo: Transfer van De Ligt naar FC Barcelona gaat definitief niet door

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 07:57vr 11-01-2019 om 07:57

Matthijs de Ligt vertrekt definitief niet naar FC Barcelona. Dat schrijft het Spaanse Mundo Deportivo vrijdag. De club gaf de komst op de negentienjarige Ajacied al op vanwege de exorbitante eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola, maar na de komst van Jean-Clair Todibo is het boek definitief dicht.

Barcelona haalde deze week Todibo op bij Toulouse. De negentienjarige Fransman speelt op dezelfde positie als De Ligt en is even oud, maar ook een stuk goedkoper. Door de komst van Todibo kan er een streep gezet worden door de naam van De Ligt. De Ajacied moet naar verluidt 75 miljoen euro opbrengen. Raiola wil zijn cliënt stallen bij de hoogste bieder, zo klonk het eerder. Barcelona doet niet mee aan dat spel en schakelde over naar andere spelers.

Met dat De Ligt niet naar Barcelona komt, werd in Spanje al rekening gehouden, maar volgens Mundo Deportivo hoopte de Ajacied tot het laatste moment op een Spaanse transfer. Naar verluidt wilde de Ajax-aanvoerder graag met Lionel Messi en Frenkie de Jong spelen, die volgens Spaanse media wél op weg is naar Catalonië. 

Mundo Deportivo schreef afgelopen zomer bijna dagelijks over De Ligt, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Daar heeft de komst van Todibo voor gezorgd. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws