Ten Hag blij met versterkingen van Ajax: Dan gaat het wel lukken denk ik

Ten Hag blij met versterkingen van Ajax: "Dan gaat het wel lukken denk ik"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 11:35vr 11-01-2019 om 11:35

Erik ten Hag is blij met Lisandro Magallán en Lassina Traoré. De twee Ajax-versterkingen maken tijdens hun eerste trainingskamp met Ajax een goede indruk op de trainer.

"Ze voegen zich makkelijk in. Dit is ook een groep die makkelijk spelers opneemt, zeker als ze kunnen voetballen", aldus Ten Hag tegen Ajax TV.  "De eerste indruk is uitstekend. Je ziet dat ze kunnen voetballen en dat ze een missie en een plan hebben. Ook dat ze het ongelooflijk graag willen, dan gaat het wel lukken denk ik."

Ajax ziet Maximilian Wöber waarschijnlijk naar Sevilla vertrekken en greep naast Diego Lainez. Ten Hag: "Ik denk dat het voor iedereen spannende weken zijn als de transferwindow open is. Je hebt een plan, een bepaalde strategie in je hoofd. Er zijn een aantal onvoorspelbaarheden waar je geen invloed op hebt. Die kunnen het hele plan in de war schoppen, controle heb je nooit honderd procent."

Ajax speelt tijdens het trainingskamp in Florida op zaterdag nog tegen São Paulo, alvorens terug te keren naar Nederland. Afgelopen nacht verloren de Amsterdammers na strafschoppen van Flamengo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws