Solskjaer voorspelt grote toekomst: 'Hij kan een absolute topspits worden'

Solskjaer voorspelt grote toekomst: 'Hij kan een absolute topspits worden'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 12:48za 12-01-2019 om 12:48

Ole Gunnar Solskjaer is bijzonder te spreken over de ontwikkeling van Marcus Rashford. De 21-jarige aanvaller van Manchester United maakt indruk sinds de Noor het roer bij The Red Devils overnam van José Mourinho.

Manchester United speelt zondagmiddag uit bij Tottenham Hotspur en Solskjaer vergelijkt zijn pupil met de aanvalsleider van Spurs. "Hij kan een absolute topspits worden", tekent Sky Sports op uit de mond van de tijdelijke manager van United. "We kunnen het hebben over Harry Kane en hoe goed hij is, maar ik ben er zeker van dat Marcus de potentie heeft om even goed te worden."

"Hij is beangstigend snel en daarnaast is hij sterker geworden, waardoor hij de bal voor ons in de ploeg kan houden", vervolgt Solskjaer zijn lofzang op Rashford. "Hij is een hele fijne speler om mee samen te werken en dat belooft veel voor de toekomst."

Solskjaer krijgt zondag tegen Spurs de kans om geschiedenis te schrijven. Als de Noor met United wint op Wembley is hij officieel de coach met de beste start die The Red Devils ooit gehad hebben. Nog nooit slaagde een manager van United erin om zijn eerste zes wedstrijden te winnen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws