Van der Gaag: 'Hij beseft zelf niet dat hij verschrikkelijk veel potentie heeft'

Van der Gaag: 'Hij beseft zelf niet dat hij verschrikkelijk veel potentie heeft'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 13:34za 12-01-2019 om 13:34

Mitchell van der Gaag hoopt op een spoedig en volledig herstel van Gervane Kastaneer. De aanvaller staat al drie maanden buitenspel met een knieblessure, maar geniet het volle vertrouwen van de NAC Breda-trainer.

De twee kennen elkaar van hun periode bij FC Eindhoven. "Ik denk dat Gervane zelf niet beseft dat hij verschrikkelijk veel potentie heeft", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem. "Alleen, je moet daar ook heel veel voor doen. Die knop moet hij omzetten. Een paar jaar geleden heeft hij dat wel gedaan en had Mainz interesse in hem."

"Iedere dag moet je er staan, continu hetzelfde doen", verklaart de oefenmeester. "Als een speler fit wil worden, moet hij meters maken, vies werk doen. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander. Verschueren hoor je daar nooit over, iemand die onderbelicht is gebleven. Hij heeft rechtsback gespeeld, op het middenveld, op de bank gezeten en nooit geklaagd."

Ook Mitchell te Vrede krijgt complimenten. De spits ontpopt zich tot de leider van het team. "Vanaf de eerste dag gaat hij volle bak, hij heeft bewezen dat te kunnen volhouden. Dan vinden binnen het team verschuivingen plaats. Hij heeft een missie voor zichzelf, een nieuw contract. Dat is alleen maar goed voor NAC. Negen goals bij een ploeg die bij de onderste drie staat; hij laat het zien."

Poll

Gaat NAC zich rechtstreeks handhaven dit seizoen?

(5198 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 12 januari 2019 om 13:42
Te Vrede ontpopt zich tot een meer dan populaire NAC-speler, onbetwist eerste spits (komende jaren). Kastaneer, tsja, zal best potentie hebben, maar qua motivatie en instelling, ik ben benieuwd. Hoop dat ie dat gaat tonen als ie geheel fit is.
Vind ik leuk
Barry Engels +32297
zaterdag 12 januari 2019 om 14:23
Ik volg die Kastaneer al jaren met een schuin oog.... helaas heeft ie een kronkel in zijn kop. Als ie zich beter zou opstellen dan zou ie de Nederlandse top makkelijk kunnen halen.
Vind ik leuk
Bdog +7140
zaterdag 12 januari 2019 om 14:03
Aanvaller Tevrede, trainer tevreden.
Vind ik leuk
Alibaba +686
zaterdag 12 januari 2019 om 14:06
Te Vrede doet het zeker goed, alleen zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af en zal hij weg zijn. Dus...verlengen dat contract voordat we weer te laat zijn!
Vind ik leuk
DrDeef +2351
zaterdag 12 januari 2019 om 15:22
AZ zou momenteel meer hebben aan te Vrede dan aan Johnsen. Jongen speelt goed en is een goede kapstok voor z'n ploeg.
[Reactie gewijzigd op zaterdag 12 januari 2019 om 15:22]
Vind ik leuk
companen +2149
zaterdag 12 januari 2019 om 18:16
Hij heeft AZ jeugdopleiding doorlopen, maar ze vonden hem blijkbaar niet goed genoeg. Nooit zijn debuut gemaakt in
AZ 1. Al had AZ toendertijd goeie spitsen, ik zie hem ook liever als die houterige Johnsen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws