Van der Gaag: 'Hij beseft zelf niet dat hij verschrikkelijk veel potentie heeft'

Van der Gaag: 'Hij beseft zelf niet dat hij verschrikkelijk veel potentie heeft'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 13:34za 12-01-2019 om 13:34

Mitchell van der Gaag hoopt op een spoedig en volledig herstel van Gervane Kastaneer. De aanvaller staat al drie maanden buitenspel met een knieblessure, maar geniet het volle vertrouwen van de NAC Breda-trainer.

De twee kennen elkaar van hun periode bij FC Eindhoven. "Ik denk dat Gervane zelf niet beseft dat hij verschrikkelijk veel potentie heeft", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem. "Alleen, je moet daar ook heel veel voor doen. Die knop moet hij omzetten. Een paar jaar geleden heeft hij dat wel gedaan en had Mainz interesse in hem."

"Iedere dag moet je er staan, continu hetzelfde doen", verklaart de oefenmeester. "Als een speler fit wil worden, moet hij meters maken, vies werk doen. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander. Verschueren hoor je daar nooit over, iemand die onderbelicht is gebleven. Hij heeft rechtsback gespeeld, op het middenveld, op de bank gezeten en nooit geklaagd."

Ook Mitchell te Vrede krijgt complimenten. De spits ontpopt zich tot de leider van het team. "Vanaf de eerste dag gaat hij volle bak, hij heeft bewezen dat te kunnen volhouden. Dan vinden binnen het team verschuivingen plaats. Hij heeft een missie voor zichzelf, een nieuw contract. Dat is alleen maar goed voor NAC. Negen goals bij een ploeg die bij de onderste drie staat; hij laat het zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat NAC zich rechtstreeks handhaven dit seizoen?

Ja
55%
Nee
45%
(5198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws