'Spurs loopt blauwtje bij Leeds: Real Madrid-goalie krijgt voorkeur boven Vorm'

'Spurs loopt blauwtje bij Leeds: Real Madrid-goalie krijgt voorkeur boven Vorm'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 11:30di 15-01-2019 om 11:30

Tottenham Hotspur lijkt zich zo snel mogelijk te willen ontdoen van Michel Vorm. Volgens The Yorkshire Evening Post is de 35-jarige doelman aangeboden bij Leeds United. Die club ging echter niet in op het aanbod. 

Vorm was lange tijd de tweede doelman van Spurs. Dit seizoen is de voormalig keeper van FC Utrecht en Swansea City in de Londense pikorde voorbijgestreefd door concurrent Paulo Gazzaniga. Spurs wil zich graag versterken in andere linies, maar manager Mauricio Pochettino liet eerder al doorschemeren dat de club éérst spelers moet zien te slijten voordat er aanwinsten kunnen worden gepresenteerd. Vorm is een van de namen die mag vertrekken.

Het contract van Vorm loopt komende zomer af en hij is hoe dan ook bezig aan zijn laatste maanden bij de club. Tottenham zou de goalie hebben aangeboden bij Championship-koploper Leeds, dat op zoek is naar een extra keeper. The Whites hapten echter niet toe, weet The Yorkshire Evening Post. Leeds gaat wél in zee met Kiko Casilla. Volgens Sky Sports tekent de Spaanse goalie deze week bij de ploeg van manager Marcelo Bielsa. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws