Done deal: Den Bosch huurt Vermeij van Heracles en heeft optie tot koop

Done deal: Den Bosch huurt Vermeij van Heracles en heeft optie tot koop

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 14:48di 15-01-2019 om 14:48

Laatste update: dinsdag 15 januari 2019 om 14:56di 15-01-2019 om 14:56

Vincent Vermeij maakt het seizoen af bij FC Den Bosch. De 24-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Heracles Almelo. Dat hebben de Almeloërs laten weten via de officiële kanalen. 

"Met Vincent bij de ploeg hebben we meer scorend vermogen en meer opties om van systeem te wisselen", laat trainer Wil Boessen weten op de website van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. "Het is een speler van wie we veel verwachten. Jong, maar niet onervaren, gretig, vaardig en kopsterk. Vincent kent het Nederlandse voetbal en wordt bij FC Den Bosch met open armen ontvangen. Ik denk dat hij heel snel gewend zal zijn en dat we veel plezier aan hem gaan beleven."

Vermeij heeft in Almelo nog een contract tot en met 1 juli van dit jaar. Daarin is een optie voor nog een jaar opgenomen. In de huurovereenkomst met FC Den Bosch is een optie tot koop opgenomen.

"Wij begrijpen de wens van Vincent om meer speelminuten te maken. De kans daarop is op dit moment bij FC Den Bosch groter dan hier in Almelo. Daarom is dit voor hem de juiste stap. Wij wensen Vincent veel succes", aldus technisch manager Mark-Jan Fledderus op de website van de Eredivisionist.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws