'Deal tussen Spurs en Eriksen onwaarschijnlijk: Deen wil naar Real Madrid'

'Deal tussen Spurs en Eriksen onwaarschijnlijk: Deen wil naar Real Madrid'

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 10:42wo 16-01-2019 om 10:42

Real Madrid ziet het aantrekken van Christian Eriksen nog altijd als een reëele optie. De Deense middenvelder heeft bij Tottenham Hotspur nog een contract tot medio 2020, maar het tekenen van een nieuwe overeenkomst lijkt verder weg dan ooit.

Dat meldt het Spaanse AS, dat zich baseert op 'een bron dichtbij de speler'. Eriksen lijkt er niet al te happig op om in Londen zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis. Club en speler zijn al enige tijd met elkaar in gesprek, maar er zit weinig schot in de zaak. Eriksen zou een overstap naar Madrid wel zien zitten.

AS meldt dat het 'heel, heel lastig' wordt voor Spurs om met Eriksen tot een akkoord te komen. Dat is volgens het medium gunstig voor Real Madrid. Zolang de oud-Ajacied geen nieuwe verbintenis tekent, biedt dat mogelijkheden voor De Koninklijke. Tottenham loopt dan namelijk het risico dat Eriksen over anderhalf jaar transfervrij de deur uitloopt. 

Toch is de kans dat het in januari al van een overgang komt volgens AS '0,1%'. De Deen zou wel oren hebben naar een overgang naar de Spaanse hoofdstad. Hij zou Real Madrid als 'een hele grote club' zien en zou het 'een grote eer' vinden voor De Koninklijke te spelen. Zijn zaakwaarnemer Martin Schoots wilde tegenover AS niet reageren. Volgens hem wil Eriksen zich 'focussen op het voetbal' en 'zullen we wel zien wat de toekomst brengt'. 

Poll

Moet Eriksen de overstap maken naar Real Madrid?

(3721 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws