Etemadi op weg naar De Graafschap-uitgang: 'Wij willen hem graag'

Etemadi op weg naar De Graafschap-uitgang: 'Wij willen hem graag'

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 15:33wo 16-01-2019 om 15:33

Agil Etemadi heeft woensdagmiddag een gesprek met Almere City, meldt Omroep Gelderland. De 31-jarige doelman van De Graafschap hoopt zijn carrière ergens anders voort te zetten, vooral nadat hij te horen kreeg dat de club uit Doetinchem op zoek is naar een andere doelman. 

Etemadi baalde van dat nieuws, omdat hij zijn vertrekwens al eerder duidelijk had gemaakt. De Graafschap wilde toen niet meewerken. Nu wil de club dat alsnog wel. Almere City is voor Etemadi in de markt. "Hij wil graag terug naar zijn vertrouwde omgeving en wij willen hem zelf ook graag", bevestigt technisch directeur Robert Maaskant van Almere tegenover Omroep Gelderland.

Maaskant noemt het 'allemaal wat voorbarig'. "Er staat een gesprek gepland." Volgens Omroep Gelderland vindt dat gesprek woensdagmiddag plaats. Etemadi mocht het oefenduel van De Graafschap met AZ laten schieten om met de club te praten. "We geven hem vandaag de tijd om te kijken of het iets wordt. Maar het moet niet te lang duren. Gelukkig hebben we met Hidde Jurjus nog een goede eerste keeper", voegt Peter Hofstede, manager voetbal van De Graafschap, toe.

Een probleem zou kunnen zijn is dat De Graafschap een transfersom wil voor Etemadi. "Daar zullen we dus over moeten praten. Een 31-jarige doelman heeft natuurlijk niet veel restwaarde meer", zegt Maaskant. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws