'Blije en trotse' Wöber zwaait Ajax uit: Ik weet zeker dat ze PSV gaan pakken

'Blije en trotse' Wöber zwaait Ajax uit: "Ik weet zeker dat ze PSV gaan pakken"

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 18:07wo 16-01-2019 om 18:07

Max Wöber is sinds woensdagmiddag officieel Ajacied af: de Amsterdammers maakten bekend dat de Oostenrijkse verdediger een half jaar verhuurd gaat worden aan Sevilla en dan definitief de overstap naar Andalusië zal maken. Wöber kijkt met voldoening terug op zijn anderhalfjaar durende verblijf in Amsterdam.

"Ajax en Amsterdam zitten voor altijd in mijn hart", laat de twintigjarige linkspoot weten in gesprek met Voetbal International. Wöber is met zijn besluit over zijn sportieve toekomst niet over één nacht ijs gegaan. "Het was geen makkelijke keuze om weg te gaan. Maar na gesprekken met Erik ten Hag en Sevilla was het duidelijk dat ik deze fantastische kans niet kan laten lopen."

Wöber wenst de achtergebleven Ajacieden het allerbeste voor de toekomst. "Het team is met iets heel moois bezig dit seizoen. Ik ben blij en trots dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren." De verdediger zal de Eredivisie blijven volgen vanuit Zuid-Spanje. "Ik weet zeker dat ze PSV gaan pakken en kampioen worden!"

Lees ook: Ajax komt met Wöber-update: transfer rond, 10,5 miljoen komt in de zomer pas

Poll

Is Wöber goed genoeg voor Sevilla?

(5574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws