Wöber naar de uitgang geduwd: 'Ze zeiden dat het er niet goed uitzag voor me'

Wöber naar de uitgang geduwd: 'Ze zeiden dat het er niet goed uitzag voor me'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 10:49za 12-01-2019 om 10:49

Max Wöber kreeg van Ajax te horen dat zijn toekomst bij de Amsterdammers er niet positief uit zag. De Oostenrijkse verdediger trok daarop zijn conclusies en vertrekt naar Sevilla, waar hij verwacht meer kansen te krijgen.

Na de komst van Lisandro Magallan bevestigde Ajax dat de kansen van Wöber waren geslonken. "Hier werd mij gezegd dat het er voor mij niet goed uitziet", legt de Oostenrijkse verdediger uit bij Ajax TV. "Daarom denk ik dat ik meer perspectief heb bij Sevilla en wil ik daarheen."

"Het was een moeilijke beslissing voor me, maar ik heb de plusjes en de minnetjes tegen elkaar afgewogen", vervolgt Wöber. "Ik heb veel met Sevilla gepraat en met de trainer hier (Erik ten Hag, red.). Dan is het beter voor mij om te vertrekken. Ik verlaat deze club met een lach en een traan."

De Oostenrijker denkt dat hij bij Sevilla vaste waarde kan worden. "Ze willen met drie verdedigers spelen en ze hebben geen linksbenige centrale verdediger, dus de kans is best groot dat ik mijn kans krijg. Ik moet er natuurlijk wel voor vechten, maar ik heb een goede kans."

Poll

Gaat Wöber slagen in Spanje?

(4337 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws