'Grote schoonmaak bij De Graafschap: vier spelers richting uitgang'

'Grote schoonmaak bij De Graafschap: vier spelers richting uitgang'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 07:00do 17-01-2019 om 07:00

Laatste update: donderdag 17 januari 2019 om 08:27do 17-01-2019 om 08:27

De Graafschap hoopt deze maand afscheid te nemen van vier selectieleden. Volgens de Gelderlander mogen Robert Klaasen, Myenty Abena en Liban Abdulahi definitief op zoek naar een nieuwe werkgever. Mohamed Hamdaoui staat op de nominatie om verhuurd te worden. 

Hamdaoui (25) werd afgelopen zomer door De Superboeren overgenomen van Telstar. De aanvaller kwam sindsdien tot slechts 114 minuten (vier wedstrijden) op het hoogste niveau. Hamdaoui heeft nog een contract tot medio 2020. Volgens de Gelderlander wil hij zélf ook graag verhuurd worden, om tijdens de tweede competitiehelft elders minuten te maken.

Klaasen, Abena en Abdulahi werden dit seizoen vrijwel wekelijks op de bank gehouden door trainer Henk de Jong. De drie spelers beschikken over een aflopend contract op De Vijverberg. Abdulahi werd afgelopen zomer aangetrokken. Hij kwam net als Hamdaoui over van Telstar. Klaasen was tijdens de openingsfase van het seizoen nog wél basisspeler. Daarna verdween hij uit de basis. 

De Graafschap, hekkensluiter na zeventien gespeelde wedstrijden, hoopt zich volgens de Gelderlander te versterken met een spits en een centrale verdediger. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws