Koeman waarschuwt Real voor Ajax: 'Als je Madrid nu ziet spelen...'

Koeman waarschuwt Real voor Ajax: 'Als je Madrid nu ziet spelen...'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 07:39do 17-01-2019 om 07:39

Oranje-bondscoach Ronald koeman acht Ajax niet kansloos in de achtste finale van de Champions League. De oud-speler van FC Barcelona waarschuwt Real Madrid voor onderschatting. 

"Madrid is de favoriet, vanwege hun geschiedenis en hun ervaring in het winnen van titels", stelt Koeman tegenover AS. Toch denkt hij niet dat het een walk-over wordt voor De Koninklijke. "Ajax is sterk verbeterd, heeft een jong en sterk team en speelt zonder angst."

Over een kleine maand staat de eerste wedstrijd van het tweeluik op het programma. Op 13 februari komt Real Madrid naar Amsterdam, begin maart volgt de return in Madrid. "Als je Madrid nu ziet spelen... Ik weet ik niet wat er in de komende maand gaat gebeuren, maar ik denk dat het een gelijkwaardigere strijd wordt dan iedereen denkt."

Ajax eindigde in de groepsfase achter Bayern München. De Amsterdammers werden zodoende bij de loting gekoppeld aan een groepswinnaar. Real Madrid eindigde op de eerste plek in een groep met AS Roma, Viktoria Plzen en CSKA Moskou.

Poll

Wie wint de achtste finale: Ajax of Real Madrid?

(8807 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws