Veelbesproken Meijers dwingt na twee maanden al contractverlenging af

Veelbesproken Meijers dwingt na twee maanden al contractverlenging af

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 08:58vr 18-01-2019 om 08:58

Eric Meijers heeft niet veel tijd nodig gehad om het bestuur van VVSB te overtuigen van zijn trainerskwaliteiten. De 55-jarige Nijmegenaar stapte begin november in bij de Tweede Divisie-hekkensluiter, maar heeft al na twee maanden contractverlenging afgedwongen.

Meijers, in 2018 uitgegroeid tot bekende Nederlander vanwege de documentaire Voetbal is Oorlog, tekende aanvankelijk tot het einde van het seizoen, maar heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een anderhalfjarig contract. De geplande tussentijdse evaluatie leverde een voor beide kanten positief resultaat op, laat de club uit Noordwijkerhout weten via de officiële kanalen. 'Tijdens het trainingskamp en de daaropvolgende weken werd duidelijk dat de samenwerking van beide kanten zeer goed bevalt', licht men het besluit toe.

Toen Meijers begin november het stokje overnam van Jack Honsbeek, stond VVSB met twee punten troosteloos onderaan in de Tweede Divisie. Na de 0-0 tegen directe concurrent FC Lienden van zondag staat de teller op zeven: het gat met FC Lienden bedraagt vier punten. Zaterdag staat de Bollenstreekderby tegen Rijnsburgse Boys op het programma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie VVSB

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws