Update: Feyenoord-doelman Bijlow mist Klassieker en is twee maanden out

Update: Feyenoord-doelman Bijlow mist Klassieker en is twee maanden out

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 15:28zo 20-01-2019 om 15:28

Laatste update: zondag 20 januari 2019 om 15:48zo 20-01-2019 om 15:48

Feyenoord verloor zaterdagavond bij PEC Zwolle en zag ook doelman Justin Bijlow geblesseerd uitvallen. De twintigjarige sluitpost lijkt de komende weken niet inzetbaar voor de Rotterdammers.

Bijlow liep zijn blessure op terwijl hij de tweede goal van PEC Zwolle probeerde te voorkomen. De inzet van Vito van Crooij werd van richting veranderd door Jan-Arie van der Heijden, waardoor de doelman een onverwachte beweging moest maken. Meteen daarna moest Bijlow vervangen worden door Kenneth Vermeer. De eerste diagnose van de medische staf luidt een gebroken middenvoetsbeentje, bericht het Algemeen Dagblad na de zeperd in Zwolle.

Het heeft er dus alle schijn van dat Feyenoord niet op zijn eerste doelman hoeft te rekenen tijdens de uiterst belangrijke voetbalweek die het tegemoet gaat. Op woensdagavond staat de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma en op zondag wordt de Klassieker tegen Ajax afgewerkt. Bijlow lijkt meerdere weken toe te moeten kijken.

Update 15.28: Justin Bijlow moet de Klassieker tegen Ajax definitief laten schieten. De Feyenoord-doelman heeft in de verloren competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1) een breuk opgelopen in zijn linkervoet en is naar verwachting minimaal twee maanden uitgeschakeld. Dat bevestigt Feyenoord. Bijlow is zondag in het Erasmus MC direct geopereerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een aderlating voor Feyenoord?

(1598 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws