PSV in de fout: Ik ben boos op alles en iedereen, en voornamelijk op mezelf

PSV in de fout: "Ik ben boos op alles en iedereen, en voornamelijk op mezelf"

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 17:34zo 20-01-2019 om 17:34

PSV'er Denzel Dumfries baalt als een stekker van het verrassende gelijkspel tegen FC Emmen (2-2). Door de misstap kan Ajax op doelsaldo de koppositie overnemen.

"Het is schandalig dat we hier punten verliezen, dit mag nooit gebeuren", foetert Dumfries tegenover Voetbal International. "We speelden misschien niet heel goed, maar we hadden wel de controle. Na die VAR-momenten maakten we gewoon de 0-2 en was er niets aan de hand. Dat we het dan zo weggeven, dat kan niet."

"Na afloop was iedereen teleurgesteld en boos, er was verslagenheid in de kleedkamer", vervolgt de rechtsback van PSV, die in de spiegel kijkt. "Ik ben ook boos op alles en iedereen, en voornamelijk op mezelf. Zelf had ik voor rust moeten scoren. Dan waren we eerder op 0-2 gekomen. Ik baal daarvan."

Excuses zijn niet op zijn plaats, vindt Dumfries. "Je kan alles zeggen over de omstandigheden, de kou en het kunstgras – dit veld is echt schandalig - maar dat vond ik al vóór de wedstrijd en dat is geen excuus. Zij hebben er ook last van."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws