'Juventus gebruikt Ronaldo als geheim wapen voor sterspeler Real Madrid'

'Juventus gebruikt Ronaldo als geheim wapen voor sterspeler Real Madrid'

21-01-2019 09:22 Laatste update: 09:44
14

De kans bestaat dat Marcelo na 12,5 jaar trouwe dienst Real Madrid de rug toekeert. Cristiano Ronaldo hoopt de Braziliaanse linksback naar Juventus te halen.

Dat meldt AS. Ronaldo werd in zijn Real Madrid-periode goede vrienden met Marcelo. Omdat de Braziliaan de laatste weken uit de gratie is geraakt bij trainer Santiago Solari, is de optelsom snel gemaakt: Juventus wil Marcelo naar Turijn halen en zet Ronaldo in als geheim wapen.

Marcelo staat bij Real Madrid tot medio 2022 onder contract. Anderhalf jaar geleden zette hij zijn handtekening, maar mogelijk komt er snel een einde aan het succesvolle huwelijk. Marcelo won in dienst van Real Madrid onder meer vier keer de Champions League en vier keer de Primera División.

Marcelo en Ronaldo zouden de laatste tijd veel hebben gesproken over een mogelijke hereniging bij Juventus. Het feit dat de Braziliaanse linksback, die geen blessure heeft, op de bank zat tegen Real Betis en Sevilla kan er volgens AS voor zorgen dat de transfer in een stroomversnelling komt.