Grinnikende Locadia is terug bij af in Brighton: 'Je gaat het accepteren, haha'

Grinnikende Locadia is terug bij af in Brighton: 'Je gaat het accepteren, haha'

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 11:05ma 21-01-2019 om 11:05

Laatste update: maandag 21 januari 2019 om 11:23ma 21-01-2019 om 11:23

Bij PSV baalde Jürgen Locadia van het feit dat hij regelmatig werd gebruikt als hangende linksbuiten - en dus is het ironisch te noemen dat de aanvaller bij zijn nieuwe club Brighton & Hove Albion inmiddels óók aan de buitenkant wordt gebruikt. Hij kan er zelf wel om grinniken. 

"Sinds Bournemouth-uit speel ik linksbuiten... Ja, bij PSV was dat een issue natuurlijk, haha", lacht Locadia voor de camera van Ziggo Sport. "Hier hebben ze mij als een spits gehaald, denk ik. Je speelt niet, dan val je in als linksbuiten... Dan ga je het wel accepteren, haha."

Locadia, die in januari 2018 liefst achttien miljoen kostte, vond het moeilijk dat hij lang niet aan de bak kwam bij The Seagulls. "Je kunt het alleen op de training laten zien, dat is voor mij niet voldoende. Maar of je dan boos moet worden op de club of op de trainer..."

"Bij PSV speelde ik in mijn eerste seizoen dertig wedstrijden. Toen kwam Luuk de Jong. Ik werd boos op PSV, bleef een keer thuis. Kwam niet opdagen bij een training. Daar heb ik nu wel van geleerd." 

Bekijk hieronder het volledige interview van Locadia met Ziggo Sport

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws