'Gratis' Immers onthult: FC Groningen en andere Nederlandse clubs willen toeslaan

'Gratis' Immers onthult: FC Groningen en andere Nederlandse clubs willen toeslaan

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 11:53ma 21-01-2019 om 11:53

Laatste update: maandag 21 januari 2019 om 12:07ma 21-01-2019 om 12:07

Lex Immers staat in de belangstelling van diverse ploegen uit de Eredivisie. De 32-jarige middenvelder bevestigt dat in gesprek met Haaglanden Voetbal. Het contract van Immers loopt eind juni af. 

FC Groningen is één van de clubs die interesse heeft in Immers. Daarnaast azen nog twee andere ploegen op de handtekening van de Hagenaar - maar Immers laat in het midden om welke ploegen dat gaat. Het betreft in ieder geval níet FC Utrecht en Vitesse. 

ADO wil graag langer door met Immers en heeft ook al met diens zaakwaarnemer Frank Schouten gesproken over een nieuw contract. Haaglanden Voetbal stelt dat 'vraag en aanbod' momenteel nog (te) ver uit elkaar liggen. Technisch manager Jeffrey van As onderschrijft dat. "We hebben te maken met de mogelijkheden die wij als ADO kunnen bieden en daarbinnen zullen wij ook handelen."

Buitenland
Immers wil graag 'snel duidelijkheid' over zijn sportieve toekomst. Een lucratieve transfer naar het buitenland sluit de oud-speler van onder meer Feyenoord en Cardiff City niet uit. "Wat voor mij heel belangrijk is in een dergelijk geval, is de garantie op voldoende speelminuten, waarbij het financiële plaatje uiteraard ook niet onbelangrijk is."

Poll

Is Immers een aanwinst voor een Eredivisie-subtopper?

(2496 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws