Done deal: FC Utrecht verrast en haalt Kramer terug naar Nederland

Done deal: FC Utrecht verrast en haalt Kramer terug naar Nederland

Gepubliceerd: woensdag 23 januari 2019 om 11:24wo 23-01-2019 om 11:24

Laatste update: woensdag 23 januari 2019 om 11:57wo 23-01-2019 om 11:57

Michiel Kramer keert terug naar Nederland. FC Utrecht heeft het contract van de spits bij Maccabi Haifa afgekocht en legt de spits voor een half jaar vast.

Dat heeft Maccabi Haifa bevestigd via de officiële kanalen. Voor Kramer betekent de overstap naar Utrecht een hereniging met Dick Advocaat, met wie hij vorig jaar al samenwerkte bij Sparta.

Volgens De Telegraaf komt de 30-jarige aanvaller woensdagavond in Nederland aan en wordt hij donderdag medisch gekeurd. Kramer zou in de belangstelling hebben gestaan van 'diverse Nederlandse en Belgische clubs', maar koos uiteindelijk voor de sportieve uitdaging bij FC Utrecht. Zijn relatie met Advocaat zou daarbij ook hebben meegewogen.

Kramer maakte in 2015 de overstap van ADO Den Haag naar Feyenoord, maar zijn avontuur in Rotterdam-Zuid werd geen doorslaand succes. Nadat zijn contract begin 2018 werd ontbonden, verhuisde hij naar Sparta Rotterdam. Daar slaagde hij er onder trainer Dick Advocaat niet in om Sparta in de Eredivisie te houden. 

Nadat zijn contract bij Sparta afliep, ging Kramer naar Maccabi Haifa. In Israël had hij een contract tot komende zomer, dat volgens De Telegraaf door FC Utrecht is afgekocht. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws