Update: 'Ehizibue kiest toch niet voor Genoa en keert terug naar Nederland'

Update: 'Ehizibue kiest toch niet voor Genoa en keert terug naar Nederland'

24-01-2019 13:55 Laatste update: 14:03
57

Kingsley Ehizibue staat voor een vertrek naar Italië. Genoa gaat zich zo goed als zeker versterken met de rechtsback van PEC Zwolle.

Dat meldt Gianluca Di Marzio. Ehizibue meldde zich donderdag in Genua voor een medische keuring. Die verliep zonder problemen. De verwachting is dat hij op zéér korte termijn wordt gepresenteerd door de huidige nummer veertien van de Serie A.

Ehizibue kon naar verluidt ook naar het Italiaanse SPAL. De 23-jarige rechtsback beschikt bij PEC Zwolle over een contract tot medio 2020, waardoor de Eredivisie-club de mogelijkheid wil aangrijpen om nog wat aan hem te verdienen. PEC zag in het recente verleden Mustafa Saymak en Youness Mokhtar gratis de deur uitlopen.

Ehizibue stroomde in 2014 door vanuit de jeugd van PEC. De afgelopen seizoenen was hij een vaste waarde. Tot de winterstop miste de snelle back nog geen duel in de Eredivisie.

Update 24/1, 13:55 uur: Kingsley Ehizibue gaat toch niet naar Genoa, meldt De Stentor. De verdediger was afgereisd naar Italië, maar is inmiddels weer op de weg terug naar Nederland. Hij sluit vrijdag in principe weer aan bij PEC Zwolle, dat dit weekend het uitduel met Heracles Almelo wacht.