'Ik heb al zeven maanden geen kroket meer op, in Israël hadden ze alleen falafel'

'Ik heb al zeven maanden geen kroket meer op, in Israël hadden ze alleen falafel'

25-01-2019 10:15
84

Michiel Kramer is blij dat hij zich bij FC Utrecht kan revancheren in de Eredivisie. De lange spits heeft een bewogen seizoen achter de rug bij Feyenoord en Sparta en ook zijn verblijf bij het Israëlische Maccabi Haifa werd geen succes in sportief opzicht.

Trainer Fred Rutten en technisch directeur Mo Allach haalden Kramer naar Haifa, maar waren eerder dan gepland weer vertrokken. "Wanneer zij vertrekken, wordt het moeilijk om weer te spelen. En dat bleek ook", vertelt hij aan Veronica Inside. "In dat soort landen is dat vrij normaal. Ik wist dat dit kon gebeuren als het wat minder zou gaan en dat is ook uitgekomen."

Hoewel hij tot slechts vier competitieduels kwam, kijkt Kramer met een tevreden gevoel terug op zijn buitenlandse avontuur. "Ik heb het daar zeven maanden goed gehad met mijn gezin. En ik heb nog een derde zoon gekregen." De spits miste alleen het broodje kroket. "Hoeveel grappen ik al gehoord heb? Jij bent de eerste...", lacht Kramer. "Maar ik heb al zeven maanden geen kroket meer op. In Israël hebben ze alleen falafel, was niet lekker."