Ziyech reageert: 'Had AS Roma in de zomer maar moeten nadenken'

Ziyech reageert: 'Had AS Roma in de zomer maar moeten nadenken'

25-01-2019 15:54 Laatste update: 15:58
52

Hakim Ziyech is nog niet klaar voor een 'circus Ziyech' nu 'circus Frenkie de Jong' ten einde is. De Ajax-middenvelder staat niet per se te springen nu AS Roma opnieuw interesse in hem lijkt te hebben.

"Dan hadden ze in de zomer maar moeten nadenken", reageert Ziyech voor de camera van FOX Sports op de vermeende hernieuwde interesse van de Italianen. Afgelopen zomer werd Ziyech al nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Rome. Tot een deal kwam het uiteindelijk niet, onder meer omdat Roma zich versterkte met Javier Pastore.

Ziyech ontkent gepikeerd te zijn door het mislopen van een transfer afgelopen zomer. "Nee, dat niet. Maar natuurlijk heb je nu wel een beetje een ander seizoen achter de rug dan vorig jaar. Je draait nu met het team een beter seizoen dan vorig jaar. Het enige waar ik op dit moment aan denk is tot aan het eind van het seizoen focussen op Ajax. Daarna zie ik het wel."

De Marokkaans international heeft verder lovende woorden voor ploeggenoot Frenkie de Jong, die komende zomer een miljoenentransfer naar FC Barcelona maakt. "Ik maak hem elke dag van dichtbij mee. Als je ziet hoe rustig hij eronder blijft. Dat is voor een jongen van 21 wel heel knap. Uiteindelijk is het nu ten einde en heeft hij een mooie transfer te pakken. Het is een club waar hij hoort."