Update: Arnautovic beëindigt transfersoap en tekent nieuw contract bij West Ham

Update: Arnautovic beëindigt transfersoap en tekent nieuw contract bij West Ham

Gepubliceerd: zondag 27 januari 2019 om 09:02zo 27-01-2019 om 09:02

Laatste update: zondag 27 januari 2019 om 09:02zo 27-01-2019 om 09:02

Marko Arnautovic heeft een einde gemaakt aan de speculaties over zijn toekomst. De 29-jarige Oostenrijker blijft ondanks een verleidelijke aanbieding uit China bij West Ham United.

'Het mag geen geheim zijn dat er een bod op mij is gedaan', schrijft Arnautovic op Instagram. 'Een erg mooi bod voor mij en mijn familie. Ik ben altijd honderd procent blijven geven voor de club, maar ik heb ook tijd nodig gehad om met de club, mijn vrouw en de rest van mijn familie te praten', aldus de aanvaller, die tot de conclusie kwam dat hij West Ham dit seizoen trouw wil beloven.

Zijn broer en zaakwaarnemer Danijel stelde eerder nog dat de oud-speler van FC Twente toe is aan een nieuw avontuur. West Ham ging echter niet akkoord met de aanbiedingen uit China. Toen Arnautovic vrijdagmiddag aankondigde dat er nieuws op komst was en Sky Sports meldde dat The Hammers tóch bereid waren om hem te verkopen, leek het alsnog van een transfer te komen.

Niets is dus minder waar. De 77-voudig international blijft in ieder geval tot komende zomer bij de nummer tien van de Premier League. Dit seizoen scoorde hij zeven keer in zestien wedstrijden.

Update 27/01 om 09.02 uur: West Ham United en Marko Arnautovic hebben aan alle speculatie een einde gemaakt. De club maakte zaterdagavond bekend dat Arnautovic een nieuw contract heeft getekend in Londen dat hem langer aan The Hammers bindt. De Oostenrijker leek naar China te gaan verkassen, maar dat gaat nu dus definitief niet door.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws